Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over 7 „Behoefte om“ Uiteinden te kennen voor het Kiezen van Synthetisch Gras

Certificaat
China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten
China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Zij zijn werkelijk ontvankelijk via e-mail en beantwoordden al mijn vragen. En het kunstmatige gras kijkt vrij aardig en echt. Het gaan mijn kopers direct contacteren!

—— Klant van de V.S.

Het is mijn vierde keer om van Sunny Grass opdracht te geven tot. Mijn klanten zijn tevreden allen. En ik voel zo gelukkig om deze perfecte leverancier te vinden. Moet zeggen hun reactietijd verbazend was en de levering juist was!

—— Klant van Canana

Kreeg het juiste gras van het kleurengras voor mijn klanten aan een grote prijs, dankzij Henry van Sunny Grass. Hij beantwoordde al mijn vragen en loste elke zorg op. Ik zal hem absoluut voor de volgende grote orde contacteren!

—— Klant van de V.A.E

Sinds 2016 werkten wij met Sunny Grass, en zij zijn onze beste partner. Zij zijn professioneel met gras en de dienst, die ons een partij voor onze zaken helpt. Om het even welk van u willen ot kopen gras met fabrieks directe prijzen, zijn zij het beste dat wij aan u kunnen adviseren.

—— Klant van Mexico

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
7 „Behoefte om“ Uiteinden te kennen voor het Kiezen van Synthetisch Gras
Laatste bedrijfsnieuws over 7 „Behoefte om“ Uiteinden te kennen voor het Kiezen van Synthetisch Gras

Het geld is niet de enige overweging wanneer het komt aan het kiezen van synthetisch gras is. Er zijn verscheidene andere factoren die door moeten worden gedacht alvorens uw kunstmatig gazon te kopen dat voor de komende jaren zal duren. Toch is het synthetische gras een belangrijke investering. Hier zijn een paar te overwegen dingen alvorens uw besluit te nemen.

 

1. Gebruik

Hoe vaak uw nieuw synthetisch grasgazon zal gebruikt worden? Hoeveel voeten of poten hun manier over de oppervlakte elke dag zal betreden? Het gebruik is zonder twijfel een belangrijke overweging. Als u een gras kiest niet zich wordt ontworpen om tot zwaar gebruik van mensen of huisdieren te bevinden, kon uw investering die eerder snel uitgeput raken. Als uw jonge geitjes houden van in openlucht speel, en uw huisdieren enkel in de zonneschijn moeten stoeien een paar keer elke dag, een duurzaam gras kiezen. Iets als ons MCG-product zou enkel fijn werken. Het kijkt natuurlijk, voelt zacht, is non-abrasive en zeer duurzaam.

 

2. Productkwaliteit

Zal het goede kwaliteits synthetische gras van polypropyleen, polyamide, polyethyleengarens of een mengsel van alle drie worden gemaakt. Voorts zult u de producten van het kwaliteitsgras om vinden worden gesteund, verenigbaar gelijk te kleuren en goed gestikte bosjes te bevatten. Denk om meer te betalen wanneer het kiezen van synthetisch gras dat goed wordt gemaakt. Laat niet dat u niettemin afschrikt. Op de lange termijn zult u meer besparen. Het synthetische gras is een spel waar de kwaliteitsproducten elke keer winnen. Vandaar dat besteedt MCG het grootste deel van zijn inspanning die een inventaris selecteren die, zal samenkomen of, uw synthetische behoeften van het grasgazon zal overschrijden. Niet ben bang om om steekproeven te vragen, ook niet, vooral als u online koopt. U wilt het product ervaren uit de eerste hand vóór vestiging een installatie. Dit is een product u moet zien en raken alvorens een aankoopbesluit te nemen.

 

3. Bladlengte (Stapelhoogte)

Dit is eenvoudig een meting van bladlengte van net boven de steun aan het eind van zijn uiteinde. En terwijl het zou kunnen zijn verleidend om een lang blad te selecteren, zorgvuldig ben. Zij leiden tot volledig en een sterke drank in het begin kijken. Nochtans, na verloop van tijd zullen zij over buigen, veroorzakend vlak uw yard om te kijken. Om zich te bevinden zal het omhoog opnieuw heel wat tijd vereisen vegend met een bezem. Voor optimum kijk en voel, is de geadviseerde bladlengte 3037mm. Het kiezen van synthetisch gras met deze stapelhoogte zal u een natuurlijk gazon dat vers kijkt, nog manicured geven. U zult nog de bladen met een bezem moeten opstaan af en toe, maar niet bijna zo vaak zoals u met een grotere stapelhoogte.

laatste bedrijfsnieuws over 7 „Behoefte om“ Uiteinden te kennen voor het Kiezen van Synthetisch Gras  0

 

4. Gewicht en Dichtheid

 

Wanneer het kiezen van synthetisch gras, verwijst de dichtheid naar het aantal synthetische garens per vierkante meter van gras. Het synthetische gras met een hogere grasdichtheid is duurzamer. Zij zijn ook duurder. De concessies kunnen voor dichtheid worden gedaan als de prijs een factor is en u kunt met infill aan een graad compenseren.

Zoals voor gewicht, hoger zal de kwaliteit, het meer uw synthetische gras wegen. Natuurlijk, is dit van geen gevolg tijdens traditioneel installeert. Nochtans, als u een groene ruimte op een terras voor een hoog stijgingsflatgebouw met koopflats, of dak hoogste bar bijvoorbeeld installeert, zult u moeten controleren het ladingslager van de structuur om ervoor te zorgen u dat bepaalde type van synthetisch gras kan installeren.

 

5. Steun en Infill

Wanneer het kiezen van synthetisch gras, variëren infill types. Vaakst, worden het zand en het grint gebruikt als deel van installeren proces. Er zijn andere soorten ook infill. Het doel is uw gazon veerkrachtig en veerkrachtig te houden. Bespreking over opties met uw installatiebedrijf om welk de werkenbeste voor u te zien.

Zoals voor synthetische gras steun, wordt het polyurethaan (Pu) of het latex gebruikt. Het poly gesteunde synthetische gras zich breidt niet uit en gaat aan; het latex. Als u uw die gras in een gebied installeert voor extreme hitte wordt gekend, ga met een polyurethaan gesteund product. Dit zal verzekeren uw gazon zich niet krimpt of uitbreidt, veroorzakend bellen, rimpelingen en scheuren.

laatste bedrijfsnieuws over 7 „Behoefte om“ Uiteinden te kennen voor het Kiezen van Synthetisch Gras  1laatste bedrijfsnieuws over 7 „Behoefte om“ Uiteinden te kennen voor het Kiezen van Synthetisch Gras  2

 

6. Kleur

Dit is belangrijke. Het kan zijn verleidend om een gras te kiezen dat, echter, neemt voorzichtigheid werkelijk groen kijkt. Zodra geïnstalleerd, zal het uit als een pijnlijke duim plakken. Het grootste deel van die super groene grasproducten zijn ook goedkoop. U zult duurzaamheidskwesties op de lange termijn hebben.

Wanneer het kiezen van synthetisch gras, is het best om een product te kiezen dat variërende schaduwen van groen heeft. Samen gemengd zal groen van de olijf groene, donkergroene en kalk weelderiger en natuurlijk kijkt aanbieden. Ook, zoek gras dat niet volledig eenvormig is. Dit zal aan randberoep toevoegen. U kunt een product willen zoeken dat een paar bruine vlekken ook bevat. Dit zal natuurlijker en volledig uw yard maken kijken.

laatste bedrijfsnieuws over 7 „Behoefte om“ Uiteinden te kennen voor het Kiezen van Synthetisch Gras  3

 

 

7. Onderhoud

De eenvoudige vuistregel is, duurder het gras, minder u zult moeten besteden om het te handhaven. Herinner dat wanneer het maken van uw selectie. Ook, overweeg ook andere factoren. Bijvoorbeeld, als u op een gebied leeft waar het weer een factor zou kunnen zijn, is dat een belangrijke overweging. Ook, wat doet uw luifel kijkt als? Als u potentieel voor lidmaten en ander puin om op uw gazon hebt vaak te vallen, calculeer dat in uw besluit in. Niet alleen zullen die punten moeten worden verwijderd, zal uw gras duurzaam moeten zijn om het te behandelen.

 

Wij weten is bovengenoemd kiezen van synthetisch gras gemakkelijker dan gedaan. Alle overwegingen, verschillende types, prijspunten, het kunnen verwarrend zijn. Wij kunnen helpen. Bij MCG, werken wij met synthetische grasproducten elke dag. Contacteer ons zodat kunnen wij over opties met u gaan. Samen, zullen wij met de beste oplossing voor u op de proppen komen. Uw gazon zal duurzaam zijn en zal voor de komende jaren verbazend kijken.

Bartijd : 2019-09-01 11:26:59 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Sunny Grass Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Henry

Tel.: 008613771370765

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)