Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Aandacht aan het Gebruik van Kunstmatig Gazon

Certificaat
China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten
China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Zij zijn werkelijk ontvankelijk via e-mail en beantwoordden al mijn vragen. En het kunstmatige gras kijkt vrij aardig en echt. Het gaan mijn kopers direct contacteren!

—— Klant van de V.S.

Het is mijn vierde keer om van Sunny Grass opdracht te geven tot. Mijn klanten zijn tevreden allen. En ik voel zo gelukkig om deze perfecte leverancier te vinden. Moet zeggen hun reactietijd verbazend was en de levering juist was!

—— Klant van Canana

Kreeg het juiste gras van het kleurengras voor mijn klanten aan een grote prijs, dankzij Henry van Sunny Grass. Hij beantwoordde al mijn vragen en loste elke zorg op. Ik zal hem absoluut voor de volgende grote orde contacteren!

—— Klant van de V.A.E

Sinds 2016 werkten wij met Sunny Grass, en zij zijn onze beste partner. Zij zijn professioneel met gras en de dienst, die ons een partij voor onze zaken helpt. Om het even welk van u willen ot kopen gras met fabrieks directe prijzen, zijn zij het beste dat wij aan u kunnen adviseren.

—— Klant van Mexico

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Aandacht aan het Gebruik van Kunstmatig Gazon
Laatste bedrijfsnieuws over Aandacht aan het Gebruik van Kunstmatig Gazon

1. Wijziging: Binnen zes tot acht weken na het bedekken, moeten de kunstmatige gazons elke week worden schoongemaakt, en het grint zou moeten worden geveegd gelijk om ervoor te zorgen dat de strostammen recht zijn en het grint is zelfs. Het doel is de grinthoogte op het niveau van 18 tot 20 mm te handhaven. Het is verboden om op de sneeuwdag onmiddellijk te vertrappelen. Het is noodzakelijk om de sneeuw van de oppervlakte te vegen alvorens het te gebruiken. Het kunstmatige gras zou met schoon water moeten worden gewassen tussen 3 en 6 maanden na gebruik om zijn originele kleur te houden, kwartszand te maken behoorlijk regelen en het gras regelmatig te beschermen.

 

2. Buitenlandse organismen in gazon: de bladeren, de pijnboomnaalden, de noten, de kauwgom, enz. kunnen verwarring, vlekken en vlekken, vooral vóór oefening veroorzaken. Schade aan kunstmatig die gazon door dergelijke buitenlandse organismen wordt de veroorzaakt zou moeten worden vermeden.

 

3. Infiltratie: Het is noodzakelijk om externe riolering te infiltreren in het gazon en de meeslepende buitenlandse organismen te verhinderen. Tijdens bouw, wordt een randsteen (kant van de wegsteen) voortgebouwd op de gazonrand om rioleringsinfiltratie te verhinderen.

 

4. Nota's over het gebruik van kunstmatig gazonstadion: Het kunstmatige gazonstadion wordt slechts gebruikt voor lichamelijke opvoeding en atleten opleidingscompetities. Het zou niet voor andere doeleinden moeten worden gebruikt. De professionele sportenschoenen zouden moeten worden gedragen wanneer het ingaan van het stadion. Het is verboden om sigaretuiteinden, brandzaden, doorwekende suiker, organische oplosmiddelen en chemische producten in het trefpunt te brengen. Het is verboden om 7 mm lange spijkerschoenen te dragen op het gazon in werking te stellen, om eender welk motorvoertuig op het gazon te drijven, om zware voorwerpen op het gazon te drukken lange tijd, om de rand van kunstmatig gazon doelbewust op te heffen, en gezet schot, speer, discus of andere hoog-dalingssporten op het gazon uit te voeren.

Bartijd : 2018-07-12 13:07:36 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Sunny Grass Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Henry

Tel.: 008613771370765

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)