Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Meer Professionele Voetbalclubs gebruiken Kunstmatige Grasgebieden

Certificaat
China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten
China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Zij zijn werkelijk ontvankelijk via e-mail en beantwoordden al mijn vragen. En het kunstmatige gras kijkt vrij aardig en echt. Het gaan mijn kopers direct contacteren!

—— Klant van de V.S.

Het is mijn vierde keer om van Sunny Grass opdracht te geven tot. Mijn klanten zijn tevreden allen. En ik voel zo gelukkig om deze perfecte leverancier te vinden. Moet zeggen hun reactietijd verbazend was en de levering juist was!

—— Klant van Canana

Kreeg het juiste gras van het kleurengras voor mijn klanten aan een grote prijs, dankzij Henry van Sunny Grass. Hij beantwoordde al mijn vragen en loste elke zorg op. Ik zal hem absoluut voor de volgende grote orde contacteren!

—— Klant van de V.A.E

Sinds 2016 werkten wij met Sunny Grass, en zij zijn onze beste partner. Zij zijn professioneel met gras en de dienst, die ons een partij voor onze zaken helpt. Om het even welk van u willen ot kopen gras met fabrieks directe prijzen, zijn zij het beste dat wij aan u kunnen adviseren.

—— Klant van Mexico

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Meer Professionele Voetbalclubs gebruiken Kunstmatige Grasgebieden
Laatste bedrijfsnieuws over Meer Professionele Voetbalclubs gebruiken Kunstmatige Grasgebieden

Aangezien het Chinese Super League in China meer en meer populair wordt, is meer aandacht geleidelijk aan besteed aan het Super Leaguespel, en het heeft een hartstocht voor voetbal opgebouwd. Het trefpunt is vaak in korte levering en kan niet aan de behoeften van de voetbalminnaars voldoen. Hoewel het Chinese Super League veel aandacht heeft gekregen, is het vaak het voorwerp van wordt geridiculiseerd door ventilators als hoogste ligatrefpunt op het rotte plantaardige land van China, klein steengebied, enz. De higher-level noordelijke gebieden zijn zelfs niet bevallen door de Chinese Super Leaguespelers en de bussen, die niet alleen het effect van het spel beïnvloeden, maar ook beschadigen het beeld van de spelers. Vele ventilators hebben kunstmatig gras verzocht om natuurlijk gras te vervangen.

laatste bedrijfsnieuws over Meer Professionele Voetbalclubs gebruiken Kunstmatige Grasgebieden  0

In feite, gebruiken de hoogste liga's zelden kunstmatig gras als speelplaats, maar waarom het kunstmatige gras nog in vele plaatsen wordt gebruikt? Niet alleen gebruiken de clubs in de noordelijke regio kunstmatig gras, meer dan gebruiken 80% van de Russische Ligatrefpunten kunstmatig gras. Ten eerste, klimaat. Dit is een niet te beheersen factor. De temperatuur in Rusland is over het algemeen laag, en het is niet geschikt voor de groei van natuurlijk gras. De de concurrentietijd van het Russische Super League is vanaf Maart aan November. Meestal, is de temperatuur onder tientallen graden. Het is uiterst ongunstig voor de natuurlijke grasgroei. Daarom gebruikt het Russische Super Leaguetrefpunt kunstmatig gras, met inbegrip van het Luzhniki-Stadion in 2018 Wereldbekerdef.

laatste bedrijfsnieuws over Meer Professionele Voetbalclubs gebruiken Kunstmatige Grasgebieden  1

Ten tweede, kosten. De prijzen van kunstmatig gras zijn verschillend volgens verschillende parameters. Het is fundamenteel 20~200 vierkante meter van RMB/, is het algemene standaard 11 mensengebied ongeveer 8000 vierkante meters. Volgens 100 RMB/vierkante meter, zijn de totale kosten ongeveer 800.000RMB. Het gebruik van natuurlijk gras is minder duur dan kunstmatig gras, maar de onderhoudskosten zijn stille verschillend. De kosten van grasonderhoud voor hebben de vijf belangrijkste ligatrefpunten 3 tot 5 miljoen euro per jaar, met inbegrip van loonkosten, grasreparatie en het opnieuw planten bereikt. Het kunstmatige gras heeft bijna geen onderhoudskosten, en de het levenscyclus kan meer dan 5 jaar bereiken. Dit is een reusachtige uitgave voor kleine clubs, 300x5 = 15 miljoen euro (gelijke aan 110 miljoen RMB). Vandaar dat is het onderhoud van natuurlijk gras een bodemloze kuil.

laatste bedrijfsnieuws over Meer Professionele Voetbalclubs gebruiken Kunstmatige Grasgebieden  2

Sunny Grass Co. , Werd Ltd gevestigd in 1992, zich specialiseert in het onderzoek en de ontwikkeling, productie en verkoop van kunstmatig gras. In Sunny Grass, werken wij met kunstmatige grasproducten elke dag. Contacteer ons zodat kunnen wij over opties met u gaan. Samen, zullen wij met de beste oplossing voor u op de proppen komen. Uw gebied zal duurzaam zijn en zal voor de komende jaren verbazend kijken.

Bartijd : 2022-01-10 15:55:41 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Sunny Grass Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Henry

Tel.: 008613771370765

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)