Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over De Feiten van Kunstmatige Gras Steun

Certificaat
China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten
China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Zij zijn werkelijk ontvankelijk via e-mail en beantwoordden al mijn vragen. En het kunstmatige gras kijkt vrij aardig en echt. Het gaan mijn kopers direct contacteren!

—— Klant van de V.S.

Het is mijn vierde keer om van Sunny Grass opdracht te geven tot. Mijn klanten zijn tevreden allen. En ik voel zo gelukkig om deze perfecte leverancier te vinden. Moet zeggen hun reactietijd verbazend was en de levering juist was!

—— Klant van Canana

Kreeg het juiste gras van het kleurengras voor mijn klanten aan een grote prijs, dankzij Henry van Sunny Grass. Hij beantwoordde al mijn vragen en loste elke zorg op. Ik zal hem absoluut voor de volgende grote orde contacteren!

—— Klant van de V.A.E

Sinds 2016 werkten wij met Sunny Grass, en zij zijn onze beste partner. Zij zijn professioneel met gras en de dienst, die ons een partij voor onze zaken helpt. Om het even welk van u willen ot kopen gras met fabrieks directe prijzen, zijn zij het beste dat wij aan u kunnen adviseren.

—— Klant van Mexico

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De Feiten van Kunstmatige Gras Steun
Laatste bedrijfsnieuws over De Feiten van Kunstmatige Gras Steun

De kunstmatige gras steun is het materiaal dat de bladen (garen) op zijn plaats houdt. De steun bestaat uit primaire en secundaire steun. Het is één van de belangrijkste componenten van een kunstmatig grassysteem.

Primaire Steun

De primaire steun is typisch één of meerdere lagen van geweven of niet-geweven stof. De stof wordt gemaakt van polyester of polypropyleen met hoge weerstand. De kunstmatige grasvezels worden doorgenaaid in deze steun in rijen.

De primaire steun laat de synthetische grasvezels toe om in het materiaal in rijen worden doorgenaaid en vergemakkelijkt het naaien tussen kunstmatige graspanelen.

Wij hebben drie soorten primaire steun:
1. De stof van het één laagpolypropyleen + Één laag netto stof
2. De laag niet-geweven slechts stof van het één laagpolypropyleen fabric+
3. Twee lagen polypropyleenstoffen

Secundaire Steun

De secundaire steunen worden gebruikt om het bosje permanent te beveiligen en stabiliteit toe te voegen aan het kunstmatige grassysteem. Deze steun wordt vaak bedoeld als „latexdeklaag“ of „polyurethaandeklaag“. Dit zijn de twee populairste gebruikte deklagen. De meeste fabrikanten zullen de gehele rug van de oppervlakte met een laag bedekken en zullen het dan voor drainagedoeleinden perforeren.

Zoals hierboven vermeld, zijn er twee gemeenschappelijke deklaagmaterialen:
1. Latex
2. Polyurethaan

Zowel zijn het latex als de polyurethaan met een laag bedekte steunen sterk genoeg, en de meeste kunstmatige grasproducten op de markt zijn toegepaste latexdeklaag. Maar polyurethaan de steun is beter en ook aan een hogere prijs.

Voordelen van polyurethaan met een laag bedekte steun:
1. De polyurethaandeklaag verstrekt een grotere scheurweerstand van de garens omdat het polyurethaan doordringt meer gelijk de vezels en meer gelijk verdeeld.
2. De eigenschappen van het polyurethaan blijven na verloop van tijd stabiel, zelfs in extreme weersomstandigheden. Het brokkelt niet af of verslechtert.
3. Het vervoer en de installatie van polyurethaan steunden kunstmatig gras zijn een weinig gemakkelijker omdat het verminderd gewicht is.

Waarom is de Steun zo Belangrijk?

De steun houdt de grasbladen op zijn plaats, verhinderend hen worden teruggetrokken en geeft de de grassterkte en duurzaamheid.

Zoals wij hebben geleerd, impliceert het kunstmatige gras productieproces:① het stikken van de bladen (garen) aan een steun, het latex van ② Aplly of polyurethaandeklaag.

De steun is één van de belangrijkste factoren die kwaliteit van het grasproduct bepalen. Het kiezen van een kunstmatig gras met een steun van geringe kwaliteit kan in verscheidene potentiële problemen resulteren.

Het kan duidelijk die verlies van garen veroorzaken, waardoor de vezels van de steun worden losgemaakt worden. Dit zal in een stapel resulteren die progressief na verloop van tijd verdunt.

De kwaliteit van steun is één van belangrijkste factoers die kunstmatige graskosten beïnvloeden. Sommige fabrikanten verkopen hun kunstmatige grassen aan een zeer goedkope die prijs is door de hoeveelheid latex (of polyurethaan) te verminderen in de secundaire laag van hun steunend materiaal wordt gebruikt. Het is een gemakkelijke manier om kosten te snijden en de meeste consumenten kunnen dit realiseren, aangezien de steun noodzakelijk van dat van goede kwaliteits kunstmatig gras geen verschillend zal kijken.

Een goede kwaliteit steun zou een hoge aanwezige hoeveelheid van latex moeten hebben. Hoger de hoeveelheid latex/polyurethaan, sterker zal de steun zijn en de minder kans zal daar van, of het twee laag die het zijn die volledig scheiden breken barsten.

Sunny Grass-de steun kan aan de hoogste de industrienorm voldoen. Wij verstrekken stevige garantie voor zowel het garen als de steun. Bij SG-Gras, werken wij met kunstmatige grasproducten elke dag. Wij dringen op het besteden van aandacht aan elk detail en het verstrekken van hoogte aan - kwaliteits kunstmatig gras. Contacteer ons zodat kunnen wij over opties gaan en een VRIJ citaat aan u geven.

Bartijd : 2020-06-10 16:11:13 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Sunny Grass Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Henry

Tel.: 008613771370765

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)