Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Uiteinden voor Kunstmatig Grasonderhoud in Wintermaanden

Certificaat
China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten
China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Zij zijn werkelijk ontvankelijk via e-mail en beantwoordden al mijn vragen. En het kunstmatige gras kijkt vrij aardig en echt. Het gaan mijn kopers direct contacteren!

—— Klant van de V.S.

Het is mijn vierde keer om van Sunny Grass opdracht te geven tot. Mijn klanten zijn tevreden allen. En ik voel zo gelukkig om deze perfecte leverancier te vinden. Moet zeggen hun reactietijd verbazend was en de levering juist was!

—— Klant van Canana

Kreeg het juiste gras van het kleurengras voor mijn klanten aan een grote prijs, dankzij Henry van Sunny Grass. Hij beantwoordde al mijn vragen en loste elke zorg op. Ik zal hem absoluut voor de volgende grote orde contacteren!

—— Klant van de V.A.E

Sinds 2016 werkten wij met Sunny Grass, en zij zijn onze beste partner. Zij zijn professioneel met gras en de dienst, die ons een partij voor onze zaken helpt. Om het even welk van u willen ot kopen gras met fabrieks directe prijzen, zijn zij het beste dat wij aan u kunnen adviseren.

—— Klant van Mexico

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Uiteinden voor Kunstmatig Grasonderhoud in Wintermaanden
Laatste bedrijfsnieuws over Uiteinden voor Kunstmatig Grasonderhoud in Wintermaanden

Één van de vele redenenhuiseigenaars kiest het kunstmatige gras voor hun gazon zijn veerkracht het hele jaar door is. Wat ook de temperatuur is en ongeacht waar levend u, kunt u van de blik en het gevoel van een groen, weelderig gazon genieten. Terwijl het kunstmatige gras betrekkelijk weinig onderhoud vereist, moet de sleutel tot het houden van uw synthetisch gazon kijkend zijn beste deze eenvoudige uiteinden tijdens de wintermaanden volgen.

Ø controleer de Spijkers Beveiligend Uw Gazon

Het natuurlijke veranderen van de seizoenen kan een lichte die invloed op de materialen hebben worden gebruikt om uw gazon   aan zijn basis te beveiligen. Vóór de winter komt, controleren dat uw gazon stevig wordt beveiligd en voegen spijkers toe zoals nodig.

Ø duidelijk Puin zoals Nodig

Aangezien de daling aan de winter draait, kunt u de bladeren vinden veranderend en dalend van de bomen. Geef uw gazon om de paar weken een snelle borstel om uw gazon van puin vrij te houden.

Ø zorgvuldig betreden

Het kunstmatige gras biedt grote prestaties aan en is vrij veerkrachtig in bijna om het even welk soort weer, maar de extreme koude kan vezels bros of glad veroorzaken om met vorst te worden. Gang op uw gazon voorzichtig wanneer het weer onder nul laat vallen.

Ø sta Sneeuw toe om natuurlijk te smelten

Één van de grote dingen over kunstmatig gras is dat het niet door sneeuw of het bevriezen regen wordt beïnvloed. Als uw gazon het lichte bestrooien van sneeuw ontvangt, sta het toe eenvoudig om natuurlijk te smelten.

Voor sneller het smelten, giet warm water op de sneeuw. Als de temperaturen onder nul zijn, verscheidene oude schoonmakende handdoeken of vodden in de droger zetten en hen omhoog verwarmen, dan plaats hen op de sneeuw. Gebruiken van zout kan de sneeuw helpen sneller smelten en zal niet waarschijnlijk niet de vezels beschadigen, maar het zoute residu kan zich in sub-base opbouwen en in het drainageeffect van uw gazon mengen.

Ø schop voorzichtig

Als u hopen van sneeuw ervaart die smelten natuurlijk moeilijk zouden maken, schop zorgvuldig. Gebruik een plastic schop en probeer een minimum van vier duim van het gras zelf te blijven.

Gebruik geen metaalschop, aangezien zij de vezels kunnen gemakkelijker beschadigen. En probeer om de schop over de vezels zelf niet te harken.

Ø geniet van!

De kunstmatige gazons worden gemaakt om zich tot de elementen, met drainagesystemen waarborgen te bevinden die dat zelfs in de extreemste voorwaarden, het smelten van sneeuw en het ijs niet de kleur of de verschijning zullen onderbreken. Met één of andere minimale inspanning, zult u de kans hebben om van een de wintersprookjesland te genieten zonder het moeten zich over wat ongerust maken op u na de de lentedooi wacht.

 

Sunny Grass Artificial Turf kan u helpen de ideale kunstmatige grasproducten en de toebehoren voor uw ervaring van de droombinnenplaats vinden.

Bartijd : 2021-12-14 13:49:20 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Sunny Grass Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Henry

Tel.: 008613771370765

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)