Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Welk Effect Hoogte opstapelt hebben op Kunstmatig Gras

Certificaat
China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten
China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Zij zijn werkelijk ontvankelijk via e-mail en beantwoordden al mijn vragen. En het kunstmatige gras kijkt vrij aardig en echt. Het gaan mijn kopers direct contacteren!

—— Klant van de V.S.

Het is mijn vierde keer om van Sunny Grass opdracht te geven tot. Mijn klanten zijn tevreden allen. En ik voel zo gelukkig om deze perfecte leverancier te vinden. Moet zeggen hun reactietijd verbazend was en de levering juist was!

—— Klant van Canana

Kreeg het juiste gras van het kleurengras voor mijn klanten aan een grote prijs, dankzij Henry van Sunny Grass. Hij beantwoordde al mijn vragen en loste elke zorg op. Ik zal hem absoluut voor de volgende grote orde contacteren!

—— Klant van de V.A.E

Sinds 2016 werkten wij met Sunny Grass, en zij zijn onze beste partner. Zij zijn professioneel met gras en de dienst, die ons een partij voor onze zaken helpt. Om het even welk van u willen ot kopen gras met fabrieks directe prijzen, zijn zij het beste dat wij aan u kunnen adviseren.

—— Klant van Mexico

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Welk Effect Hoogte opstapelt hebben op Kunstmatig Gras
Laatste bedrijfsnieuws over Welk Effect Hoogte opstapelt hebben op Kunstmatig Gras

Wat is Stapelhoogte?

Gemeten in millimeter, is de stapelhoogte de lengte van de vezel van de steun al manier aan het uiteinde van het gras. De stapelhoogten kunnen zich van overal tussen 10mm tot rond 80mm uitstrekken. Nochtans, neigen de uitersten op de einden van de schaal om voor sportentoepassingen worden gebruikt, terwijl voor de meeste binnenlandse toepassingen van het tuingazon, de stapelhoogten tussen 25mm en 45mm veel gemeenschappelijker zijn.

 

Welke Invloed heeft de Stapelhoogte?

De stapelhoogte die u voor uw kunstmatig gazon kiest heeft een invloed op zowel esthetica als prestaties. Het kan drie zeer belangrijke gebieden beïnvloeden: veerkracht, aanraking en esthetica.

 

Veerkracht

Één van de belangrijkste aspecten van realistisch-kijkt kunstmatig gras is verticale vezels. Wanneer u echt gras bekijkt, verkeren de vezels in een verticale positie, daarom die precies wat wij is willen herhalen wanneer het productie van kunstmatig gras. Er zijn geen het krijgen rond het, als de synthetische vezels op uw vals gras niet in een rechte positie verkeren, zij lijkt op geen echte grasbladen, en uw gazon zal vals kijken. Wanneer het over synthetische vezels komt, langer de stapel, de minder veerkracht die zij zal hebben. Wanneer u over het denkt, houdt het perfecte steek. Langer de vezel, zal groter de moeilijkheid het in het blijven in een verticale positie hebben, aangezien zijn zwaartepunt hoger is. Als algemene regel van duim, hoger een stapelhoogte, minder zal veerkrachtig het gras zijn. Alle dingen die gelijke, kortere stapelhoogten, rond 25mm tot 35mm, zijn veerkrachtiger dan langere stapelhoogten meer dan 35mm zijn.

 

Aanraking

Zoals wij nu het weten, langer de vezels, de meer flexibiliteit hebben zij. Dit betekent dat zij buigen en gemakkelijker minder weerstand tegen de passage van de hand aanbieden, die in betere aanraking vertaalt. Hoger de stapel, beter de aanraking. Omgekeerd, bij lagere stapelhoogten, aangezien de vezels korter zijn, bieden zij minder flexibiliteit aan en daarom grotere weerstand tegen de passage van de hand. Korter de stapel, slechter de aanraking. U kunt het verschil tussen diverse stapelhoogten voelen door om uw kunstmatige grassteekproeven te verzoeken, die wij rechtstreeks aan uw drempel zullen leveren, kosteloos. Probeer doornemend uw handen onze producten en bevindend op hen met naakte voeten om te meten welke producten het betere gevoel hebben. Het is zeer waarschijnlijk dat u zult denken de langere stapels een beter gevoel aan hen hebben.

 

Esthetica

Het kiezen van de beste stapelhoogte, esthetisch, hangt werkelijk van persoonlijke smaak af. Er zijn geen recht of verkeerd. Sommigen van ons verkiezen de blik van vers gesneden gras en bijgevolg zullen de kortere stapels om op deze groep klanten neigen een beroep te doen. Als dat het geval is, zal kiezen van een gras tussen 25mm30mm, zoals Inverness, waarschijnlijk uw smaken aanpassen. Anderzijds, verkiezen sommige van onze klanten een lichtjes langere stapel, aangezien zij vinden het natuurlijker kijkt. Dit kon om het even wat tussen 30mm45mm, zoals het kunstmatige gras van Aberdeen betekenen. Wanneer het over esthetica komt, zijn er werkelijk geen recht of verkeerd; kies enkel wat u blikken best denkt.

 

Welke is de Beste Stapelhoogte Te kiezen?

Het is duidelijk dat er een handel - weg tussen aanraking en veerkracht is. U kunt geen meer van zonder minder van andere hebben. Maar u kunt, natuurlijk, een evenwicht tussen twee vinden. Het kiezen van de beste stapelhoogte hangt werkelijk van de toepassing en het niveau van verwachte af voetverkeer. Bijvoorbeeld, gaat een voortuingazon zeer weinig voetverkeer ontvangen, en zodat zal een langere stapel enkel fijn zijn. Vergelijk dat met kunstmatig die gras in een tuin van het barbier wordt geïnstalleerd – in dit geval, kan het voetverkeer vrij zwaar worden verwacht om te zijn, en daarom zal een kortere stapel waarschijnlijk een betere optie zijn.

Elke toepassing heeft verschillende behoeften en zodat is er no one ‚beste stapelhoogte‘ die goed in alle situaties zal presteren.

 

Conclusie

Wanneer het kiezen van het beste kunstmatige gras, is het kritiek dat u uw onderzoek doet en potentiële producten op meer dan enkel hun esthetisch beroep vergelijkt.De stapelhoogte is enkel één factor die een invloed zal hebben op hoe uw kunstmatig gras presteert.En, wanneer het over het kiezen van de beste stapelhoogte komt, zijn er geen one-size-fits-all, aangezien het volledig van de toepassing en het niveau van voetverkeer afhangt waarin verband met uw behoeften zou aanpassen.Ben zeker om de gidsen hierboven te controleren en, natuurlijk, ons te contacteren als u hulp in het kiezen van het beste kunstmatige gras nodig hebt.Contacteer ons zodat kunnen wij over opties gaan en een VRIJ citaat aan u geven.

Bartijd : 2022-12-24 13:34:50 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Sunny Grass Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Henry

Tel.: 008613771370765

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)