Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Wat is de grondstof van kunstmatig gras?

Certificaat
China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten
China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Zij zijn werkelijk ontvankelijk via e-mail en beantwoordden al mijn vragen. En het kunstmatige gras kijkt vrij aardig en echt. Het gaan mijn kopers direct contacteren!

—— Klant van de V.S.

Het is mijn vierde keer om van Sunny Grass opdracht te geven tot. Mijn klanten zijn tevreden allen. En ik voel zo gelukkig om deze perfecte leverancier te vinden. Moet zeggen hun reactietijd verbazend was en de levering juist was!

—— Klant van Canana

Kreeg het juiste gras van het kleurengras voor mijn klanten aan een grote prijs, dankzij Henry van Sunny Grass. Hij beantwoordde al mijn vragen en loste elke zorg op. Ik zal hem absoluut voor de volgende grote orde contacteren!

—— Klant van de V.A.E

Sinds 2016 werkten wij met Sunny Grass, en zij zijn onze beste partner. Zij zijn professioneel met gras en de dienst, die ons een partij voor onze zaken helpt. Om het even welk van u willen ot kopen gras met fabrieks directe prijzen, zijn zij het beste dat wij aan u kunnen adviseren.

—— Klant van Mexico

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat is de grondstof van kunstmatig gras?
Laatste bedrijfsnieuws over Wat is de grondstof van kunstmatig gras?

Vandaag gaan wij over de grondstof van kunstmatig gras spreken.

 

Het kunstmatige gras bestaat uit drie componenten die, en vezel die zijn, die steunen met een laag bedekken.

De grondstoffen voor kunstmatige vezel zijn polyethyleen (PE), polypropyleen (pp), en polyamide (Nylon). Het is noodzakelijk om anti-veroudert, anti-uv, verschillende kleuren en andere additieven toe te voegen.

De vezel van sportengras zal van polyethyleen (PE) worden gemaakt, terwijl van het het modelleren gras met stro bedek zal van polypropyleen (pp) worden gemaakt. Maar de nieuwe generatie van producten gebruikt één slechts materiaal niet. Wegens polyethyleen en polypropyleen, heeft elk verschillende eigenschappen. Zo moeten wij deze materialen mengen door wetenschappelijke aandelen toe te passen. Om een vezel met ideale prestaties te produceren.

 

Het voetbalgras gebruikt polyethyleen in grote hoeveelheden om betere het verouderen weerstand te krijgen. En met stro bedek van het gebruikspolypropyleen van het landschapsgras om elasticiteit te verbeteren. Na duizenden experimenten en aanpassingen, zijn de prestaties van onze vezel perfect.

 

Steun

De steun wordt gewoonlijk gemaakt van polypropyleen en de zon zal niet op het na installatie van kunstmatig gras glanzen. Daarom zal de steun nog intact zijn wanneer de vezel ook om veroudert worden gebruikt.

 

Deklaag

Er zijn twee soorten deklaag, styreen-butadieen rubber, en polyurethaan. Het styreen-butadieen rubber is het meest gebruikt met een laag bedekkend methode. Maar toch is de polyurethaandeklaag gekend voor zijn groot terugtrekt kracht en het is zeer vriendschappelijk. Welke te kiezen? Vraag onze vertegenwoordiger.

 

WAARSCHUWING

 

Gelieve zeer zorgvuldig te zijn over goedkope producten wanneer u van plan bent om kunstmatig gras te kopen. De reden is eenvoudig. De fabriek verkoopt goedkope producten slechts wanneer de productiekosten ook laag zijn. Terwijl de lage kosten vaak impliceren om problematische materialen te gebruiken, zoals gerecycleerde PE en blz. Wij kunnen niet volledig weten wat deze grondstoffen bevatten die niet zouden moeten worden bevat. Maar zij zullen absoluut negatieve gevolgen op de milieu's en de leeftijd van het gras hebben.

 

Sunny Grass werd gevestigd in 1992, zich specialiseert in het onderzoek en de ontwikkeling, productie en verkoop van kunstmatig gras. Bij SG-Gras, werken wij met kunstmatige grasproducten elke dag. Wij dringen op het besteden van aandacht aan elk detail en het verstrekken van hoogte aan - kwaliteits kunstmatig gras. Contacteer ons zodat kunnen wij over opties gaan en een VRIJ citaat aan u geven.

Bartijd : 2019-08-21 13:39:06 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Sunny Grass Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Henry

Tel.: 008613771370765

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)