Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Waarom uitgespreid zand op kunstmatig gras?

Certificaat
China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten
China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Zij zijn werkelijk ontvankelijk via e-mail en beantwoordden al mijn vragen. En het kunstmatige gras kijkt vrij aardig en echt. Het gaan mijn kopers direct contacteren!

—— Klant van de V.S.

Het is mijn vierde keer om van Sunny Grass opdracht te geven tot. Mijn klanten zijn tevreden allen. En ik voel zo gelukkig om deze perfecte leverancier te vinden. Moet zeggen hun reactietijd verbazend was en de levering juist was!

—— Klant van Canana

Kreeg het juiste gras van het kleurengras voor mijn klanten aan een grote prijs, dankzij Henry van Sunny Grass. Hij beantwoordde al mijn vragen en loste elke zorg op. Ik zal hem absoluut voor de volgende grote orde contacteren!

—— Klant van de V.A.E

Sinds 2016 werkten wij met Sunny Grass, en zij zijn onze beste partner. Zij zijn professioneel met gras en de dienst, die ons een partij voor onze zaken helpt. Om het even welk van u willen ot kopen gras met fabrieks directe prijzen, zijn zij het beste dat wij aan u kunnen adviseren.

—— Klant van Mexico

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Waarom uitgespreid zand op kunstmatig gras?
Laatste bedrijfsnieuws over Waarom uitgespreid zand op kunstmatig gras?

Het decoratieve kunstmatige gras heeft lange bladen die zich in hoogte van 25mm tot 45mm uitstrekken. Dergelijke grassprietjes behoefte steunt rechtstreeks op te staan. In producten zonder met stro bedek (synthetische mos of rootzone), wordt dit diep bereikt met behulp van een laag van zand ong. 50px. U kunt een laag van wit zand zien met bovenop het een laag van speciaal bruin zand tot het visuele effect leiden. Er is een groot verschil!

DE VOORDELEN VAN ZAND VULLEN

Gebruikend zand vul heeft een aantal voordelen. Deze voordelen zijn op allerlei kunstmatig gras van toepassing, of met of zonder met stro bedek.

· Één van de functies van het zand moet onderaan het kunstmatige gras wegen. Het extra gewicht betekent dat het gras op zijn plaats blijft en niet om op een andere manier te hoeven worden bevestigd.

· Het zand zorgt voor stabiliteit en beschermt het gras. Dientengevolge, ontwikkelen geen rimpels zich of vouwen door gebruik.

· Het zand omringt ook de lange bladen van kunstmatig gras en zorgt ervoor dat zij recht blijven.

· Een extra voordeel om met zand te vullen is dat het helpt het gras vuurvaster maken, bijvoorbeeld voor het geval dat de barbecue over op het gras wordt geklopt.

Welk type van kunstmatig gras u kiest, zouden wij adviseren u altijd om zand te gebruiken vult (behalve binnengebruik). Uiteindelijk, verhoogt het de levensduur van het kunstmatige gras.

UW KUNSTMATIG GRAS IS AANTREKKELIJKER MET ZAND VULT

U zult het niet waarschijnlijk verwachten, maar uw kunstmatig gazon zal werkelijk met zand vult aantrekkelijker zijn. Niet alleen schuurt de vezels helpen rechter opstaan, maar door in het zand te borstelen, komen de vezels om zich in verschillende posities te bevinden, wat natuurlijker kijkt. Dit voordeel wordt na verloop van tijd duidelijker. Het vertraagt het proces van uw gazon worden die die door het lopen wordt afgevlakt.

Het zand wordt speciaal met deze bedoeling ontwikkeld.

· Het zand vult is schoon en is geen voedend substraat voor onkruid.

· Het zand vult absorbeert geen water, zodat voert uw gazon volkomen af en droogt snel na een regendouche. Het draait niet aan modder!

· Het zand is zwaar. Het blaast niet uit het gras. U kunt een bladventilator eenvoudig ook gebruiken om bladeren te verwijderen uit het gazon.

· U zult geen probleem met zand hebben die uit het gras worden gelopen. Het heeft door de vezels behandeld.

· De kinderen kunnen gelukkig op het gras kruipen zonder wordt gehinderd door het zand.

 

U kunt veronderstellen dat in het geval van gras zonder synthetisch mos, het zand absoluut essentieel is om de vezels te houden rechtstreeks opstaand. U kunt ook waarderen dat telkens als de vezels worden gelopen, zij ‚betreden vlakte‘ zijn. Een dunne laag van zand verhindert grotendeels dit.

Bartijd : 2020-09-30 13:44:45 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Sunny Grass Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Henry

Tel.: 008613771370765

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)